Notice: Undefined variable: version in /var/www/html/wp-content/plugins/simple-ldap-login/Simple-LDAP-Login.php on line 54
Seurapelisäännöt | Ellipsis

Seurapelisäännöt

Yhdistyksen (erittäin) virallisen seurapeliturnauksen säännöt ja pykälät

ElliPeliSiksellä on oltava nimetty järjestäjä (henkilö).

Yhdistyksen hallituksen jäsen hyväksyy järjestettävien ElliPeliSis-tapahtumien ajankohdat ja paikat.

ElliPeliSiksen järjestämisestä on ilmoitettava Ellipsiksen jäsenistölle vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

ElliPeliSiksen lajivalikoimassa on oltava ainakin yksi seuraavista lajeista: Mölkky, Petankki, Pöllipeli, Renkaanheitto tai Kroketti.

Laji valitaan yksinkertaisella enemmistöllä, tasatilanteissa järjestäjän ääni ratkaisee.

Pelattavan lajin säännöt ovat ensisijaisesti lajin viralliset säännöt, yksinkertainen enemistö kuitenkin ratkaisee käytettävät säännöt ja kiistatilanteet. Tasatilanteissa järjestäjän ääni ratkaisee.

Järjestäjä huolehtii mahdollisten alkuerien tai lohkorakenteen toteuttamisesta. Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvin määriteltyä paremmuusjärjestys kaikkien osallistujien kesken.

Pisteidenjako on riippuvainen osallistujamäärästä siten, että 3-10 kilpailijaa (1, 1/2, 1/3, …, 1/10), 11-20 kilpailijaa (2, 2/2 , 2/3, …, 2/20), jne.

Pisteet säilyvät neljä vuotta siten, että kuluvan vuoden pisteet ovat voimassa 100%, edellisen vuoden pisteet ovat kuluvana vuonna 75%, sitä edellisen vuoden 50% kuluvana vuonna, jne.

Vuoden lopussa Ranking-johtaja saa ehdottaa PikoJouleissa vuosisääntöä seuraavan vuoden ElliPeliSiksiin. Vuosisääntöä ei ole rajattu mitenkään, mutta PikoJouleilla on 3/4 enemmistöllä Veto-oikeus ehdotettuun vuosisääntöön.

ElliPeliSiksen tärkein tavoite on viihtyä yhdessä.

Vuoden 2014/2015 vuosisääntö:
ElliPeliSis -osakilpailun laji ei saa olla sama laji kuin edellisessä osakilpailussa.
Järjestäjän on huomiotava tämä säännössä neljä siten, että hän ei tuo tarjolle edellisen osakilpailun lajia.